Abdić podnio ostavku, Brnović na čelu Urgentnog centra
Nermin Abdić

Abdić podnio ostavku, Brnović na čelu Urgentnog centra

Direktor Urgentnog centra Nermin Abdić u petak je podnio ostavku na tu funkciju. Na njegovo mjesto je imenovan internista Nebojša Brnović, saznaje CdM.

Abdić je na mjestu direktora Urgentnog centra proveo četiri godine, od decembra 2016.

Podsjetimo, CdM je juče objavio da je novoizabrana direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović sa mjesta medicinskog direktora KC smijenila Marinu Ratković.

Ljiljana Radulović je za direktoricu Kliničkog centra imenovana 17.decembra, kada je dužnosti razriješena tadašnja vd direktora Danijela Raonić.

Nakon formiranja nove Vlade i izbora Jelene Borovinić Bojović za ministarku zdravlja, uslijedile su promjene na čelu Instituta za javno zdravlje, gdje je ostavku na mjesto direktora ostavku podnio Boban Mugoša, na čije mjesto je izabran epidemiololog IJZ Igor Galić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.