Gvozdenović: Podnijeću krivičnu prijavu protiv Jovanovića
Ivo Gvozdenović

Gvozdenović: Podnijeću krivičnu prijavu protiv Jovanovića

Šef Kluba odbornika DPS Budva Ivo Gvozdenović saopštio je da, nakon današnjih dešavanja u holu Skupštine opštine Budva, želi da informiše građane Budve i zainteresovanu crnogorsku javnost da je Nikola Jovanović, po komandi "čuvenog izgrednika" Predraga Ivanovića, izazvao incident svojstven "politici koju zastupaju njihovi partijski autoriteti". I to u njegovom prepoznatljivom stilu – napadom s leđa, saopštio je Gvozdenović.

On ističe da je bila potrebna snažna volja i velika mentalna snaga da se čovjek dostojanstveno izdigne iznad "primitivizma nametnutog arlaukanjem, guranjem i šaketanjem, tako prepoznatljivim i gotovo zaštitnim znakom za pobjednike ovih izbora, a koji se svakodnevno demonstrira primjerice u Komunalnom preduzeću.

"Kako me čak ni svojim gabaritima ovaj nesvršeni baletan nije mogao dovesti u opasnost, a držeći se one Marka Miljanova “sačuvati drugoga od sebe”, ovaj put poručujem i njemu i njegovim političkim mentorima: za ovaj put ću prenijeti naš sukob nadležnim institucijama – podnijeću krivičnu prijavu, a za svaki sljedeći poručujem nesvršenom beogradskom baletanu – i granica političke korektnosti i građanskog vaspitanja ima svoje limite”, istakao  je Gvozdenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.