Gvozdenović: Careviću još nijesu javili da je
Ivo Gvozdenović, Foto: DPS

Gvozdenović: Careviću još nijesu javili da je "bivši"

Gospodin Carević odnedavno je bivši predsjednik Opštine Budva jer je svojim (ne)činjenjem izgubio većinsku podršku u lokalnom parlamentu, kazao je danas Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva.

"Danas najmanje 19 od ukupno 33 odbornika, istinski i suštinski, NE podržava politiku koju personifikuje gospodin Carević. Ukoliko mu ovo nije jasno, onda ima ozbiljan problem sa logikom i matematikom. Ukoliko jeste, zna šta mu je činiti", naveo je Gvozdenović.

Kako navode umjesto što politički nokautiran nastavlja da "glumi lokalnog šerifa koji disciplinuje neposlušne u svojim redovima i najavljuje trgovinu sa Demokratama, moraće uskoro da bira između dvije demokratske opcije: da podnese ostavku ili da provjeri povjerenje u Skupštini opštine".

"Bilo bi mnogo časnije da skupi hrabrost i povuče politički razuman potez, nego da to uradi neko drugi, umjesto njega", zaključio je Gvozdenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.