Ovi horoskopski znakovi vole probleme, svađe...
Ilustracija

Ovi horoskopski znakovi vole probleme, svađe...

Ovi horoskopski znakovi žive za dramu. Oni vole svađe, probleme, sve osim mira. Osim toga, vrlo su dramatični i sve vole izdramatizovati do krajnjih granica.

Blizanci

Blizanci vole dramu. Žive za dramu. Mogu čak i namjerno druge ljude uplesti u drame, samo da njima bude zanimljivije.

Rak 

Rakovi su vrlo osjetljivi i emotivni. Mogu ih dotaćii najmanje stvari i kad se uznemire, mogu da se pretvore u kraljice drame.

Lav

Vole da budu u centru pažnje. Dramatični su i vrlo su strastveni. Neće zazirati od stvaranja scene kad je njima to potrebno.

Djevica

Vrlo brzo se mogu uznemiriti. Žele da sve bude savršeno i postanu vrlo tjeskobni i pod stresom ako to nije tako. Često "od muve prave slona."

Škorpion

Oniu sinonim za strast, a zbog toga su skloni agresiji kad se uznemire. Mogu napraviti dramu u sekundi, piše Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.