PG: Jedno lice uhapšeno zbog osam krađa, drugo zbog krađe automobila
ilustracija

PG: Jedno lice uhapšeno zbog osam krađa, drugo zbog krađe automobila

S.H. (27) uhapšen je u Podgorici zbog sumnje da je počinio osam krađa.

Kako je saopštila Uprava policije, sprovodeći operativne i istražne aktivnosti, službenici podgoričke kriminalističke policije prikupili su dokaze koji ukazuju na sumnju je osumnjičeni S.H. tokom oktobra i novembra izvršio osam teških krađa na štetu više fizičkih lica iz Podgorice.

"On je iz stanova, pomoćnih objekata i dvorišta privatnih kuća oštećenih otuđivao bicikla, lap top računare i razne alate.S.H. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Podgorici.", navodi se u saopštenju.

Osim toga, lišen je slobode i I.Đ. (42) zbog sumnje da je izvršio krađu motornog vozila.

"U ulici Braće Ribara u Podgorici, 16. novembra, iskoristivši nepažnju vlasnika nepoznato lice otuđilo je motorno vozilo marke “Seat Ibiza”. Nakon intenzivne potrage službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica su 19. novembra pronašli otuđeno vozilo, te su preduzimajući operativne i istražne aktivnosti prikupili dokaze i identifikovali počinioca.I.Đ. je priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.",navode iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.