Medicinskoj sestri Maji Rakonjac potrebno 30.000 eura za transplataciju bubrega
Maja Rakonjac

Medicinskoj sestri Maji Rakonjac potrebno 30.000 eura za transplataciju bubrega

Medicinska sestra Maja Rakonjac, koja se nesebično zalaže za pomoć onima kojima je najpotrebnija, nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

"Maji je potrebna hitna transpalatacija bubrega te s toga molimo sve ljude dobre volje zajedno sa privrednim subjektima za pomoć kako bi spasili Majin život. Nadamo se da će humani građani Crne Gore, prepoznati ovaj težak trenutak u kojem se našla mlada osoba koju je opaka bolest trenutno spriječila da se ostvari kao majka, te da ćemo kao i uvijek složno odgovoriti ovom najhumanijem mogućem pozivu i omogućiti Maji i njenom suprugu Zoranu sve dalje radosti u ulozi budućih roditelja", navodi se u apelu za pomoć Maji.

Neophodnu transplantaciju nažalost nije moguće odraditi u Crnoj Gori stoga Maja mora ići u Tursku na kliniku Acibadem.

Iznos potreban za transplantaciju bubrega, ujedno i za Majin život je 30.000€.

Donacije možete uplatiti na tekući žiro račun: 555000900293794577 i devizni račun broj: ME 25555000900320683947, koji se vode kod Addiko banke AD Podgorica na ime Maje Rakonjac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.