Jednoglasna podrška Simoviću za predsjednika Opštine Nikšić
Milutin Simović

Kongres DPS-a

Jednoglasna podrška Simoviću za predsjednika Opštine Nikšić

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva DPS razmatrane su aktivnosti u susret IX vanrednom Kongresu kao i aktuelna politička pitanja. Konges DPS će zbog otežane i usložnjene epidemiološke situacije, kao i potrebnog vremena za adekvatnu tehničku pripremu, biti, umjesto u decembru, održan krajem januara, navodi se u saopštenju te partije.

Kao preliminarni datum održavanja figurira 23. januar naredne godine.

Dodali su da će uvažavajući aktuelnu epidemiološku situaciju Kongres biti održan onlajn, kako je planirano, istovremeno na 25 lokacija širom zemlje.

O navedenim prijedlozima kao i o preciznom rasporedu aktivnosti, navode da će se izjasniti Glavni odbor na elektronskoj sjednici.

Takođe, na sjednici Predsjedništva je razmatran i jednoglasno izglasan prijedlog da Milutin Simović bude kandidat za predsjednika Opštine Nikšić.

"Zajednički je konstatovano da Simovićevi dosadašnji rezultati u radu, kao i iskustvo provedeno na najodgovornijim funkcijama garantuju da je riječ o najboljem rješenju kada je u pitanju dalje rukovođenje u Nikšiću", poručili su iz DPS-a.

Predsjedništvo je navode razmatralo i brojna rješenja koja se tiču određenih strukturnih i kadrovskih promjena u Partiji, a o kojima će javnost biti obaviještena u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.