U Baru na liječenju 71 pacijent, troje preminulo od posljedica kovida
Opšta bolnica Bar

U Baru na liječenju 71 pacijent, troje preminulo od posljedica kovida

U posljednja 24 sata tri pacijenta su preminula u Opštoj bolnici u Baru od posljedica Kovida-19, saopštio je direktor te ustanove Dragoslav Tomanović.

Preminula su, kako je kazao za Portal Bar, dva pacijenta iz Ulcinja u 89. i 70. godini i pacijent iz Budve u 84. godini.

Na Kovid odjeljenju u Baru na liječenju je 71 pacijent, od čega osmoro u jedinici intenzivnog liječenja.

"U jedinici intenzivnog liječenja dva pacijenta su na invazivnom respiratoru, a četiri na neinvazivnoj ventilaciji", precizirao je Tomanović.

U posljednja 24 sata na ovom odjeljenju je bilo 10 prijema i devet otpusta.

U ambulanti je od juče pregledano 70 pacijenata sumnjivih na koronavirus.

"Opšta bolnica Bar i dalje je regionalni Kovid centar za primorje za najteže pacijente", naveo je Tomanović i apelovao na građane da poštuju mjere NKT-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.