Lažna dojava o bombi u Opštoj bolnici u Baru
Opšta bolnica Bar

Lažna dojava o bombi u Opštoj bolnici u Baru

Zgrada Opšte bolnice Bar evakuisana je nakon što je jutros oko 7.30 časova portir ove ustanove primio poziv tokom kojeg je rečeno da je u bolnici postavljena bomba.

Nakon pregleda prostorija bolnice i okoline utvrđeno je da je dojava o bombi u Opštoj bolnici Bar bila lažna.

"Jutros, oko 7:30 sati, portir naše ustanove je na fiksni broj telefona primio poziv, tokom kojeg je rečeno da je u bolnici postavljena bomba. Uz brzu i kvalitetnu reakciju pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Bar i Službe zaštite i spašavanja, detaljno smo pregledali sve prostorije, nakon čega je ustanovljeno da je dojava lažna", rekao je za Radio Bar i direktor bolnice dr Igor Karišik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.