Udruženje ugostitelja Crne Gore najavilo otvaranje objekata u četvrtak: Od danas za nas odluke NKT-a ne važe
Sa protesta ugostitelja u Podgorici

Na nivou čitave države

Udruženje ugostitelja Crne Gore najavilo otvaranje objekata u četvrtak: Od danas za nas odluke NKT-a ne važe

Udruženje ugostitelja Crne Gore najavilo je otvaranje objekata u četvrtak na nivou cijele države.

Ugostitelji navode da ih Nacionalno koordinaciono tijelo MKT ignoriše, te da za ovo Vladino tijelo ne postoje.

"Iako smo se kao ugostitelji dosljedno trudili da poštujemo sve predložene mjere, od danas za nas odluke NKT-a ne važe. Tim prije što nadležni državni organi i institucije ignorišu ili ne sankcionišu one koji u vjerskim objektima, na otvorenim prostorima i čak u kovid bolnicama ugrožavaju zdravlje građana. Zato smo donijeli donijeli odluku da na nivou čitave Crne Gore ignorišemo takozvane semafore i od četvrtka počinjemo normalno da radimo, u skladu sa ranijim preporukama za koje mislimo da su logične a to znači da ćemo raditi do 22 sati za stolom će moći da budu maksimalno 4 osobe i u bašti i unutra sa razmakom između stolova od 2 metra - navodi se u saopštenju ugostitelja, piše Pobjeda.

Kako se dodaje, to je jedini način da sačuvaju svoju egzistenciju i obezbijede egzistenciju svojim porodicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.