Čelnica Crnogorske dobija prijetnje zbog statusa na Fejsbuku
Anđela Ivanović

Čelnica Crnogorske dobija prijetnje zbog statusa na Fejsbuku

Liderka Crnogorske i odbornica u budvanskom parlamentu Anđela Ivanović objavila je jutros na svom Fejsbuk profilu status: "Čuli ste da je bilo rečeno: Ljubi bližnjeg svoga, mrzi neprijateje svoje. A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje svoje i molite se za one koji vas progone. Osvježilo, baš!!!", napisala je Ivanović.

U komentarima njenih "prijatelja" status je povezan sa smrću mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

5264215andjelaivanovicff

Fjesbuk status Anđele Ivanović, Foto: Screenshot

Zamoljena da odgovori da li se njen status odnosi na smrt mitropolita, Ivanović je za "Vijesti" kazala:

"Neću elaborirati zaista krajnje maliciozno i bezobrazno interpretiranu moju privatnu izjavu sa Fejsbuka. Mislim da citat dovoljno govori, ko se u čemu pronašao njegova stvar. Učestvujem u žalost svim vjernicima koji žale za srpskim mitropolitom Amfilihijem", kazala je Ivanović.

Ona je navela da od jutros prima prijetnje zbog svog statusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.