U Sj. Makedoniji registrovano rekordnih 870 novih slučajeva, preminulo još 14 osoba
Ilustracija

Od koronavirusa

U Sj. Makedoniji registrovano rekordnih 870 novih slučajeva, preminulo još 14 osoba

U Sjevernoj Makedoniji registrovano je 870 novih slučajeva korona virusa, što je novi najviši dnevni broj, a umrlo je još 14 osoba, saopštilo je večeras Ministarstvo zdravlja.

Novi rekordni broj zaraženih, kako se navodi, potvrđen je sa 2.647 testova napravljenih u prethodna 24 sata, a u Skoplju je registrovana skoro polovina novih slučajeva – 422.

Od korona virusa u Sjevernoj Makedoniji preminule su 963 osobe, ukupan broj dijagnostikovanih od početka epidemije je 28.697, a aktivnih slučajeva ima 7.963.

Institut za javno zdravlje registrovao je da su ozdravila još 292 pacijenta, pa je broj izliječenih porastao na 19.771.

Od početka pandemije u Sjevernoj Makedoniji je urađeno 240.658 testova na prisustvo korona virusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.