Španska vlada razmatra uvođenje policijskog sata
Ilustracija

U pokušaju da se izbori sa novim talasom

Španska vlada razmatra uvođenje policijskog sata

Španska vlada razmatra nekoliko mogućih mjera, uključujući i policijski sat, u pokušaju da se izbori sa novim talasom zaraze koronavirusom, kazao je danas španski ministar zdravlja Salvador Ilja.

Uvođenje policijskog sata u Madridu, a možda i šire, zahtijeva uvođenje vanrednog stanja, rekao je Ilja novinarima, prenosi Rojters.

Ilja je dodao da bi za bilo kakvo vanredno stanje, koje bi trajalo duže od dvije sedmice, bila potrebna podrška nekih opozicionih partija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.