Bjelopoljcu 20 dana zatvora: Vozio motocikl brzinom od 206 km na čas
Ilustracija

Bjelopoljcu 20 dana zatvora: Vozio motocikl brzinom od 206 km na čas

28-godišnjem Bjelopoljcu B.K. kažnjen je sa 20 dana zatvora jer je juče na magistralnom putu Bar-Podgorica u mjestu Gluhi do vozio motor brzinom od 206 km/h.

"Sudija odjeljenja u Baru Dubravka Mazić je u hitnom postupku izrekla kaznu zatvora u trajanju od 20 dana okrivljenom K.B. iz Bijelog Polja (1992), jer je dana 19.10.2020.godine u 16,01 časova u mjestu Gluhi do na magistralnom putu Bar- Podgorica upravljao motociklom brzinom od 206 km/h", navodi se u saopštenju zamjenika predsjendika suda i sudije portparola Suda za prekršaje u Budvi Marka Đukanovića.

Osim toga, Bjelopoljcu sz izrečena 3 kaznena boda i zabranjeno mu je upravljanje vozilima A kategorije u trajanju od 4 mjeseca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.