Dvije osobe ubijene na Veruši
Ilustracija

Dvije osobe ubijene na Veruši

Nemanja Prelević i Danilo Peković stradali su u pucnjavi koja se dogodila u jednoj vikendici na Veruši.

"Policiji je danas oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života.  Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mjesta je zatečeno jos jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u toku", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija sa nadležnim tužiocem vrši uviđaj. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

"Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja", kazali su iz UP za Vijesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.