Vučić poželio Amfilohiju brz i uspješan oporavak: Srbija spremna da pomogne
Aleksandar Vučić

Vučić poželio Amfilohiju brz i uspješan oporavak: Srbija spremna da pomogne

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović danas je telefonom razgovarao sa mitropolitom Amfilohijem i prenio mu poruku predsjednika Srbije.

Božović je prenio mitropolitu crnogorsko-primorskom srdačne pozdrave i iskrene želje za brz i uspješan oporavak i ozdravljenje od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i spremnost te zemlje da u svakom trenutku pomogne, ukoliko za to bude potrebe.

U saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi se da se, u telefonskom razgovoru sa Božovićem, mitropolit zahvalio Vučiću na brizi i pažnji i prenio blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega u, kako je rekao, ovim teškim izazovima.

Navodi se i da se ambasador Božović zahvalio ljekarima Kliničko-bolničkog centra u Podgorici, gdje se Amfilohije liječi od korona virusa, na pažnji i brizi prema mitropolitu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.