Nadal u polufinalu Rolan Garosa
Rafael Nadal

Nadal u polufinalu Rolan Garosa

Španski teniser Rafeal Nadal plasirao se u rekordno 13. polufinale Rolan Garosa, pošto je poslije velike borbe savladao mladog Italijana Janika Sinera 7:6 (7:4), 6:4, 6:1.

Meč je završen u "sitne sate", oko pola dva ujutro, jer su prethodno Dijego Švarcman i Dominik Tim odigrali maratonski meč od pet setova, u kome je Argentinac slavio 3:2 i prvi put u karijeri plasirao se u polufinale gren slema.

Nadal je među četiri najbolja prošao bez izgubljenog seta.

Danas su na programu preostala dva četvrtfinalna duela: Novak Đoković - Pablo Karenjo Busta i Stefanos Cicipas - Andrej Rubljov.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.