Bar: U pucnjavi ranjene dvije osobe, traga se za osumnjičenim
Ilustracija

Uprava policije

Bar: U pucnjavi ranjene dvije osobe, traga se za osumnjičenim

Sinoc u 03,50 časova policija u Baru obaviještena je o upotrebi vatrenog oružja koja se dogodila u jednom ugostiteljskm objektu u ovom gradu.

"Barska policija je izašla na lice mjesta kojom prilikom je utvrđeno da je ovom događaju prethodila svađa između B.Đ. i vlasnika ugostiteljskog objekta, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz UP-a navode da je nakon toga B.Đ. dosao u verbalni sukob i sa policijskim sluzbenicima A.Đ. I S.K. nakon čega je, kako se sumnja, otišao po vatreno oružje koje je upotrijebio na način sto je ispalio nekoliko hitaca u pravcu ugostiteljskog objekta i u njegovu unutrašnjost gdje su se nalazili vlasnik ovog objekta i dva zaposlena lica, kao i dva pomenuta policijska sluzbenika. 

"Ovom prilikom je povrede od vatrenog oruzja zadobio policijski sluzbenik A.Đ. i lice B.J. Utvrđuju se okolnosti pod kojima je povrede zadobio B.J. Policija intenzivno radi na lociranju i lišenju slobode B.Đ.", zaključuju iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.