Ribe čekaju lijepa dešavanja, Bikovi da pripaze na nervozu
Ilustracija

Nedjeljni horoskop od 28.09. do 04.10.2020

Ribe čekaju lijepa dešavanja, Bikovi da pripaze na nervozu

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 28.09. do 04.10.2020. godine.

OVAN

Ljubav

Do prvog oktobra – sve će se odvijati onim tokovima koji su i do sada funkcionisali sa naglaskom na strasti i vrućoj ljubavi, umiksovano sa po kojim vašim impulsivnim potezom kojim kao da provocirate partnera. No, pun Mjesec baš tog prvog oktobra u vašem znaku može sve to gurnuti korak dalje i učiniti da vaši postupci budu impulsivniji nego inače. Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se voljena osoba povuče i zatvori u sebe. Slobodni Ovnovi – može biti nekih interesantnih dešavanja i signala koje vam šalje osoba koja se prilično zagrijala za vas. Ne propuštajte priliku, žalićete kasnije zbog toga.

470622788

Posao

Neke situacije ćete lako rješavati ili pokretati, u drugima ćete se saplitati i suočavati se sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promjenite način rada ili pristup obavezama. Ovo može biti izraženije u drugom dijelu sedmice pa pokušajte da budete prilagodljiviji i kontrolišite svoj temperament. Napeti ste zbog informacija koje očekujete ili oko dozvola, papirologije koja vam je bitna za nastavak posla.

Novac

Ima interesantnih dešavanja na polju finansija. Smješe vam se neke parice...

Zdravlje

Potencijalni problemi sa stomačnim dijelom i urogenitalnom regijom.

BIK

Ljubav

Vi ste u ovoj nedjelji prilično nervozni – to i može i ne mora biti zbog situacija koje se vezuju za vaša partnerstva. Sad, da li će se to preliti i u odnos sa voljenom osobom – pa, jednim dijelom jeste moguće. Trudićete se vi da dragom biću posvetite dovoljno pažnje ali i sami ćete shvatati da je to nekako polovično i da ne radite ništa zaista srcem. Partner vas iznenađuje prijatno postupcima i riječima koji vam direktno u dušu zadiru.....a onda vas u nekom momentu iznervira. Batalite nerviranje, uživajte. Slobodni Bikovi – suprotni pol se jače aktivira prema vama u ovoj sedmici. Zanimljiva su vam ova dešavanja.

Posao

Kulminacija nervoze u poslovnim dešavanjima nastupiće sredinom nedjelje, oko punog Mjeseca. Tvrdoglavost od strane svih učesnika je sada na vrhuncu i može izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da se pronađe adekvatno rješenje. Ipak ono postoji – potrebno je da vi uključite racio i praktičnost a zajedno sa njima i dozu proračunatosti i da shvatite da na taj način apsolutno vladate situacijom. Sa šefovima se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vrijeme i bez grešaka.

Novac

Izdaci početkom nedjelje.

Zdravlje

Nervoza i pojačan stres koji utiču na spavanje. Mogući problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Ljubav

Pojedinačno, ni partner ni vi niste u nekom sjajnom raspoloženju ali zajednički – možete podržati i pomoći jedno drugom. To ne mora da bude konkretna pomoć – neki put je dovoljno i da saslušamo drugu stranu i pokažemo razumijevanje – da bi se ona osjećala bolje. Bitno je da imate preduslove da provedete relativno mirnu sedmicu, a čak i da podignete strasti na viši nivo. Slobodni Blizanci – više emotivnih izazova oko vas. Ima tu dešavanja i u krugu prijatelja i preko društvenih mreža i kontakata – ovo može biti zanimljiva nedjelja u kojoj ćete se vi osjećati živo, podstaknuto i pozitivno napeto.

Posao

Merkur, vaš vladar nalazi se u polju poslovne svakodnevice i obaveza i tu će zbog svoje nastupajuće retrogradnosti boraviti prilično dugo – Evidentno je da je pred vama period koji vam donosi pojačane poslovne zahtjeve, ali istovremeno i period koji može donijeti vaše „odskakanje“ od ostalih kolega što se rezultata tiče. Sa ulaskom Venere u znak Djevice od polovine sedmice i Blizanci koji se bave privatnim poslom, naročito uslužnim djelatnostima – mogu pokrenuti na jači način svoje poslovanje.

Novac

Nedjelja sa dosta neplaniranih izdataka.

Zdravlje

Vrijeme je da se više posvetite očuvanju svog zdravlja. Potreba da se neke navike promjene.

RAK

Ljubav

Potreba za ljubavlju, sigurnošću i mirom je u ovoj sedmici posebno izražena. Teško vam je da se i dalje borite sami sa sobom jer vam se čini da nikakve odluke koje ste do sada donosili nisu funkcionisale. Postoji prostor da sada krenete ka rješavanju situacija u svojim partnerstvima ali je neophodno da vi napravite poteze koji su drugačiji od dosadašnjih. Vrijeme velike čistke, ali istovremeno i vrijeme velikih sređivanja u vašim emotivnim relacijama je zvanično počelo. Slobodni Rakovi – jedna osoba će u ovoj nedjelji ušetati u vaš život – privlačnost je ogromna, ali prepreke postoje. Rješavajte ih, jednu po jednu.

Posao

Pun Mjesec u vašem polju karijere sredinom sedmice donosi kulminaciju zahtjevnog i napornog perioda. Svjesni ste šta morate učiniti, ali i dalje to shvatate kao pretežak zadatak. Ipak, promjene polako počinju da nastupaju i u ovoj sedmici vas očekuju veće poslovne aktivnosti koje će početi da donose rezultate. Ok, možda su sada ti rezultati još uvijek sitni, ali vremenom će to krenuti ozbiljnije na bolje. Unesite neke nove elemente u svoj posao, kreativni ste i puni ideja i greota je da to ne iskoristite.

Novac

U ovoj će sedmici novca biti.

Zdravlje

Naglašena nervoza. Više radite na sebi, smirujte se, odmarajte, šetajte.

27235020190128220148651c22b238c9017925a5f04a09e6e3fafd3429bc46221112d166fc6f01731a13ls

LAV

Ljubav

Ovaj vam period daje šansu da se pomirite sami sa sobom. Dobar kontakt između Venere u vašem znaku sa Marsom donijeće vam strast, ali ta strast sada nije problem kod vas. Problem je to što se sve u vašim partnerstvima odvija drugačije od onog što vi očekujete i što vam neke misli i pitanja i dalje kopaju po glavi. Pitanja utišajte i pogledajte u realnost – u realnosti je sada sve u redu, vaša veza ne blista možda punim sjajem, ali vas veže neraskidivim nitima. Slobodni Lavovi – ključanje koje već izvjesno vrijeme postoji između jedne osobe i vas u ovoj će nedjelji dovesti do eksplozije strasti. Šta ćete dalje, ne znam.

Posao

Da, posao vam donosi napetost i tenziju, ali istovremeno donosi i to da se vi pokrećete i pronalazite načine da ga unaprijedite i osvježite. Dobri potezi koje ste povlačili u prethodnom periodu vrlo brzo će dati rezultate – već u ovoj sedmici slijedi vam pokretanje. Kao da ćete vi posložiti neke stvari u svojoj glavi – donijeti sebi mir a samim tim imati i jaču mogućnost da se istinski posvetite onome od čega se živi. Uspjevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama.

Novac

Poboljšanje finansija je sporo, ali se ipak nešto kreće na bolje.

Zdravlje

Kada poradite malo na sebi i svojim navikama i zdravlje će krenuti na bolje.

DJEVICA

Ljubav

Prelazak Merkura koji vlada vašim znakom u Škorpiju i vaše polje komunikacije donijeće Djevicama suštinsku potrebu da raščišćavaju i sređuju situaciju u svojim emotivnim partnerstvima. Pogledaćete u sebe i vidjeti šta je to što vas koči i što vam smeta i pokušaćete da ispravite, a samim tim – krenućete putem koji može da donese stabilniji odnos sa voljenom osobom. Imaćete jaču inicijativu prema partneru i svojom aktivnošću podsticati i njega. Slobodne Djevice – Ulazak Venere u vaš znak u drugom dijelu sedmice otvara vam period pun šansi da se konačno emotivno stabilizujete i smirite.

Posao

Zvanično, ušli ste u period rješavanja, pokretanja, razrješenja u poslovnom segmentu. Da se razumijemo – to ama nikako ne znači da ćete sve obaviti i srediti u ovoj nedjelji, ali znači da već od sada vučete konkretnije poteze koji donose još konkretnije rezultate. U vašem znaku je Venera, vaš vladar je otišao u polje komunikacije, pokreta i dogovora – sada je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, rješenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema – otvorite sebi odličan poslovni period.

Novac

Poboljšanje finansija je lagano, ali vidljivo.

56b785802f9c446f864a32cb0a0a0a67novacdjevojkapreviewOrg

Zdravlje

Nervoza i napetost će biti naglašeni u prvom dijelu nedjelje.

VAGA

Ljubav

Venera, vaša vladarka jeste u dobrom odnosu sa Marsom, partnerskom planetom početkom nedjelje, ali to je odnos koji je najprije zasnovan na vatri i strasti. A znate i sami – vatru je teško kontrolisati....Pun Mjesec u vašem polju ozbiljnih partnerstava polovinom sedmice može donijeti kulminaciju nervoze između voljene osobe i vas i neko vaše povlačenje u tišinu posle toga. Venera ulazi u vaše polje tajni i tišine – očigledno dolazi vrijeme da malo porazgovarate sami sa sobom i vidite šta i kako dalje. Slobodne Vage – itekako je moguć ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole vas mogu uvući u nju.

Posao

Neki vaši potezi iz prethodnog perioda dali su svoje rezultate. Možda su polovični, možda niste u potpunosti zadovoljni njima, ali takvi su kakvi su. Vi bolje trenutno nemate, ali ih možete kroz vrijeme ostvariti. Sada jeste trenutak da odbacite sve ono što je nebitno a vezuje se za posao i da zaronite u suštinu. Batalite velike planove, posvetite se onima koji su praktični i koji vam odmah donose rezultate. Period je dobar da počnete da radite stvari na drugačiji način od dosadašnjeg.

Novac

Novca će biti.

Zdravlje

Mijenjajte navike, obratite pažnju na ishranu, više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Ljubav

Merkur je prešao u vaše polje ličnosti i Škorpije će konačno progovoriti o svemu onome što ih muči, pokušati da svojom inicijativom poboljšaju stanje u partnerstvima u kojima su, pokušaće da transformišu sebe, a samim tim i odnos sa voljenom osobom. Da li ćete uspjeti? Pa, sve zavisi od toga koliko ste spremni da čekate i junački se trudite. A to će vam biti neophodno za uspjeh, da znate. Slobodne Škorpije – neko vas svojim sjajem neodoljivo privlači i naravno da ćete se zaletjeti, kao moljac na fenjer. Da li ćete biti „spaljeni“? Ne. Da li ćete postići baš sve ono što želite? Ne. Pomaci će biti napravljeni, ali ne potpuno.

Posao

Sve svoje napetosti lečićete kroz posao i kroz aktivnost. No, istovremeno će vam posao donositi dodatne frustracije, ali one koje vi možete i uspjevate da savladate. Kako god okrenuli, trenutno ste u začaranom krugu zvanom – nema odmora dok traje obnova. Ima samo red, rad, disciplina, trud i mnogo znoja. Da li možete da ostvarite svoje poslovne aspiracije? Ama bre, naravno da možete – samo je problem u tome što to ne može da ide odmah, preko noći. Mora da se pregalnički rmba, a vi to sad možete.

Novac

Biće para, za to ne brinite.

Zdravlje

U ovom segmentu nema opuštanja – ko se čuva, i Bog ga čuva.

STRIJELAC

Ljubav

Kako god okrenuli, sve što je vezano za emotivna partnerstva u kojima ste ići će polovično. To ne mora da označi da će biti napetosti i rasprava, ma jok. Može na primjer da donese da su vaši zajednički momenti rijetki, da nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Da oboje morate da obraćate više pažnje na neke druge životne situacije. Pa dobro, šta sad – i ako vremena ima malo, bitno je kako ga koristite, zar ne? Pomozite jedno drugom, podržite se. Slobodni Strijelčevi – ako vi znate šta radite kad je ljubav u pitanju, onda svaka vam čast. Na jednu osobu gledate, na drugu mislite....a sa trećom se dopisujete.

Posao

Dok se neke poslovne stvari kreću i napreduju, druge stoje. Niste u pitanju vi i problem koji dolazi sa vaše strane, problem je u drugim osobama i okolnostima koje su „digle rampu“ i ne spuštaju je. U ovoj nedjelji pokušavate da pronađete rješenja za neka od ovih pitanja. Moguće je da će se jedna osoba ponuditi da vam pomogne, ali rezultate njenog truda vidjećemo tek u sledećoj nedjelji. U svakodnevnom obavljanju obaveza imaćete povremene zastoje, ali ćete ipak sve uspjevati da postignete na vrijeme.

Novac

Prilivi nisu loši, ali troškovi i dalje dolaze u prvi plan.

Zdravlje

Mentalna opterećenost.

JARAC

Ljubav

Saturn 29-og u vašem znaku kreće direktnim hodom. Zajedno sa njim, krenuće i razrješenja svake vrste i moći ćete da primjenite sve ono što ste na teži način do sada naučili (oni koji nisu ništa naučili nek ne brinu, situacije će se same pobrinuti da im pokažu gdje su zakazali). U ovoj nedjelji prihvatite da se nešto kod partnera mijenja. Ako je pozitivno, lako ćemo sa tim. Ako je u nekom po vas negativnom pravcu – pokušajte da strpljenjem i mirom rješavate. Slobodni Jarčevi – preko prijatelja, društvenih mreža i kontakata sada stižu potencijalne ljubavne prilike. Nešto se lagano pomjera na bolje.

Posao

Pred vama je solidna poslovna sedmica. Ne mogu da kažem da će u njoj sve biti savršeno, ali neke situacije koje su do sada kočile i blokirale počeće da se otvaraju. U suštini, sve ono što ste uložili u prethodnih šest mjeseci u posao, sav trud i napor koji ste pokazali – sada će početi da donosi svoja ostvarenja. Da, ta ostvarenja i dalje idu jako sporo i kroz težinu, ali idu. Moguće je čak da ćete u ovom periodu dobiti nove poslovne ponude ili nove poslovne predloge o kojima vrijedi razmisliti.

Novac

Novac polako dolazi, ali dolazi.

Zdravlje

Osjetljive tačke su leđa, zglobovi i stomak.

kakodaseresitebolovauzglobovimauzpomocnamirnicakojeimatekodkuce

VODOLIJA

Ljubav

Saturn u vašem polju podsvjesti koji vam je brčkao misli, donosio strahove i blokade – kreće direktno 29-og. Da li to znači da ćete svoje nedoumice po pitanju partnerstva riješiti koliko odmah? Ma ne. Ali znači da ste ušli u period u kojem ćete se lakše dogovoriti prvenstveno sami sa sobom, pa onda i sa voljenom osobom. E sad, to što će neki dogovori podrazumijevati i dogovor o razlazu – pa šta da se radi, tako je kako je. Slobodne Vodolije – vi ćete u ovoj nedjelji povlačiti ludo hrabre poteze... U prevodu – koliko ste kočili sebe po pitanju jedne osobe, toliko se sada možete odjednom otkočiti....i u potpunosti iznenaditi drugu stranu. Kakve će rezultate ovo donijeti – ko to zna....Vjerovatno polovične.

Posao

Pun Mjesec u vašem polju komunikacije i pokreta, dogovora – govori o ogromnoj količini energije koja vam očas posla može otvoriti neke situacije koje su prilično dugo bile zablokirane. Merkur u polju karijere dodatno govori o pokretu, o potezima koje povlačite – sve u suštinskoj želji da napravite ogromnu promjenu. Da li ćete uspjeti u tome? Da. Možda neće sve biti rješeno odmah, ali ova nedjelja je prvi korak na vašem poslovnom putu i nekim sjajnim situacijama koje su pred vama.

Novac

Privlačite novac u ovoj nedjelji. Pošto ga privučete, gledajte da ga zadržite.

Zdravlje

Nervoza, problem sa spavanjem, moguće manje povrede u nepažnji.

RIBE

Ljubav

Merkur, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima nalazi se u vama srodnom znaku Škorpije. Takođe, Venera prelazi u vaše polje partnerstava i braka u drugom dijelu sedmice. U prevodu – razumijevanje i suštinska potreba da se prilagodite jedno drugom, kao i neka lijepa dešavanja – krenuće intenzivnije između partnera i vas. Ne mogu reći da će vam srce biti u potpunosti na mjestu, ali biće vam jasno vidljivo da se stvari mijenjaju na bolje. Slobodne Ribe – nečija inicijativa prema vama se pojačava i vi se ovaj put nećete sklanjati niti pobjeći, naprotiv. Spremni ste da odgovorite na udvaranje ove osobe.

Posao

Sve vezano za vaš posao ide kako treba, koliko god vi bili skloni da na prvo mjesto stavljate one negativne stvari, a pozitivne gurali u drugi plan. Poenta je u tome da ste na svom radnom mjestu priznati a da imate priliku da ta priznanja postanu još realnija i stabilnija. Ne mogu da vam obećam da ćete u ovoj nedjelji imati mirno more u poslovnim dešavanjima, ali mogu da kažem da ćete svaku prepreku riješiti na zadovoljavajuć način.Više obratite pažnju na papirološka pitanja, moguće su greške.

Novac

Ovaj segment još uvijek ne možete srediti na zadovoljavajuć način.

Zdravlje

Moguć problem sa krajnicima ili sa zubima. Obratite pažnju na ishranu.

problemisazubima2

 

Superzena.B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.