Miloje Šćepanović policajac koji je vratio uniformu pristupio Pravoj CG
Foto: Prava CG

Miloje Šćepanović policajac koji je vratio uniformu pristupio Pravoj CG

Sa ponosom ističemo da je našoj partiji pristupio Nikšićanin Miloje Šćepanović, koji je u najtežim momentima stao na stranu istine i pravde, na stranu naroda, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Šćepanović je kako se navodi iz ove partije,  "odbio da izvrši naredbu režimskog aparata usmjerenu protiv naroda koji je stao na branik svetinja, umjesto pendreka u svoje ruke uzeo je krst i na taj način postao jedan od simbola borbe za slobodnu Crnu Goru, zbog čega je i dobio oreden od Mitropolita Amfilohija".

„Počastvovani smo što je Miloje Šćepanović naš član. Njegov hrabri, plemeniti i nadasve ljudski gest govori više od bilo koje riječi” - istakao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

Prava Crna Gora je, kako se navodi iz ove partije,bila i biće jezgro dosljednih, nepotkupljivih i nepokolebljivih ljudi. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.