Tragedija: Pas rastrgao tek rođenu bebu, otac i mali brat bezuspješno pokušali da spriječe horor
Foto:Facebook

Tragedija: Pas rastrgao tek rođenu bebu, otac i mali brat bezuspješno pokušali da spriječe horor

Skoro metar visok pas rase čau čau po imenu Tedi, krivac je jezive tragedije u Donkasteru, u Jorkširu. On je rastrgao novorođenče staro 12 dana, dječaka Elona, u momentu kada je beba bila ostavljena u kolijevci, a roditelji raštrkani po kući.

Beba je bila u prizemlju kuće, a veliki pas je pobjegao iz svog boksa u zadnjem dijelu dvorišta i utrčao u kuću. Zgrabio je među zube novorođenče teško svega tri kilograma, a otac i bebin mali brat su se uzaludno borili da ga spasu kada su čuli da se nešto dešava.

Majka djeteta Ebigejl Elis (27) je u momentu nesreće bila u kupatilu na spratu, dok su otac i sin bili u dvorištu kada se pas oslobodio i zatrčao u kuću ka bebi.

"Bilo je užasno i svi smo u potpunom šoku. Moja sestra je slomljena, izgubila je bebu i njen sin je sve to vidio. Tedi nije bio loš ili opasan pas. Mislim da je bio ljubomoran kada je beba došla i sva pažnja je bila usmjerena na nju ili je mislio da je beba igračka jer je bila tako malo", rekao je Ebigejlin brat za “Daily Mail”.

Policija će takođe istražiti ovaj slučaj kako bi utvrdili da roditelji nisu zanemarili bebu i stavili je u kolijekvu čija ograda je bila previše niska.

Pas Tedi je momentalno uspavan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.