Foto: Cetinjski list

Moštrokol

"Uskoro će biti lokalizovan požar na deponiji "Matej"

Na deponiji D.O.O Matej, udaljenoj nekoliko kilometara od Cetinja, jutros je izbio požar.

"Požar nije tolikih razmjera koliko se dramatizuje", kazao je vlasnik firme D.O.O „Matej“, Momčilo Krivokapić, a kako je ocijenio do njega je došlo usljed ljudske nepažnje.

Komandir cetinjske Službe zaštite i spašavanja Predrag Moštrokol kazao je da očekuje da će relativno brzo lokalizovati požar.

Moštrokol je rekao da će ekipe i nakon lokalizovanja požara, narednih dana, biti pripravne i obilaziti ovu lokaciju ukoliko bi došlo do njegovog ponovnog aktiviranja, da na vrijeme mogu reagovati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.