Živković: Sporazum bez sadržaja, suštine i vizije
Miodrag Živković

Povodom potpisivanja dokumenta Krivokapića, Bečića i Abazovića

Živković: Sporazum bez sadržaja, suštine i vizije

Bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Živković objavio je na Fejsbuk profilu da bi i on ,, u po dana i u po noći” potpisao Sporazum koji su parafirali predstavnici tri koalicije jer se "njime uređuju odnosi koji se ne mogu dirati bez kvalifikovane većine".

"Potpisan je sporazum naših ,,oslobodilaca”! Nijesam ja previše pametan, ali sam očekivao baš ovakvo nešto. Pitaćate se kakvo? Pa nikakvo, bez značajnog sadržaja, bez suštine, bez vizije i puta kojim će ići ova zemlja" - napisao je Živković.

On je dodao da je ovo najobičniji dječiji kolut (šlauf) na naduvavanje koji treba URI da posluži u periodu pred nama da ima dovoljno vazduha da se ne udavi.

" I ja bih potpisao ovakav sporazum u po dana i po noći, jer se njime uređuju odnosi koji se ne mogu dirati u parlamentu bez kvalifikovane većine. Svako pametan zna da je ovaj sporazum potpisan da amortizuje unutrašnje i spoljnje pritiske. Za očekivati je da će glasači Amfilohijeve koalicije biti razočarani, ali stvar je umješnih popova da ih smire i reanimiraju, jer su ih oni i izveli na glasanje" - rekao je Živković.

On je zaključio da "ovo ne znači ništa i da je samo kupovina vremena".

"Malo kiseonika i na jednu i na drugu stranu. Ko preživi pričat će. Ja znam ko će preživjeti. Mi koji rezervne nemamo" - poručio je nekadašnji lider liberala Miodrag Miko Živković

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.