Četvorica fudbalera Liverpula u trci za najboljeg igrača Premijer lige
Foto: Profimedia

Četvorica fudbalera Liverpula u trci za najboljeg igrača Premijer lige

Među šestoricom igrača u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera (PFA) za najboljeg u Premijer ligi u sezoni 2019/2020, nalaze se četvorica fudbalera Liverpula.

Iz redova šampiona Premijer lige u izboru su Virdžil van Dajk, koji je tu nagradu osvojio prošle sezone, Trent Aleksandar-Arnold, Džordan Henderson i Sadio Mane, prenosi Beta.

Osim igrača Liverpula, u izboru su i fudbaleri Mančester sitija Kevin De Brujne i Rahim Sterling.

Iz redova Mančester sitija do sada nije bilo pobjednika, uprkos osvajanju četiri šampionske titule od 2012. godine.

PFA će pobjednika proglasiti u utorak.

U konkurenciji za najboljeg mladog igrača su Temi Ejbraham i Mejson Maunt iz Čelsija, dvojac Mančester junajteda Markus Rašford i Mejson Grinvud, Trent Aleksandar-Arnold iz Liverpula i fudbaler Arsenala Bukajo Saka.

Za najbolju fudbalerku nominovane su četiri igračice šampiona Čelsija, Bet Ingland, Sofi Ingl, Guro Rejten i Ji So jun, kao i dvije fudbalerke Arsenala, Kim Litl i Vivijane Midema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.