Radonjić: Podržavam Socijaldemokrate zbog Crne Gore
Radovan Radonjić, Foto: SD

Radonjić: Podržavam Socijaldemokrate zbog Crne Gore

Prof. dr Radovan Radonjić podržao je Socijaldemokrate Crne Gore, poručivši da je to uradio zbog države, jer "Crna Gora sada bije odlučujuću bitku da zaokruži državnost, i dužan sam da pomognem".

"Ovdje sam zbog svog sina, zbog bitke koja se bije, ali i zbog toga što sam na doktorskim studijama imao za profesora jednog od najboljih poznavalaca socijaldemokratije u Evropi, koji je kod mene razvio tu ljubav", istakao je Radonjić.

Dajući osvrt na rad Socijaldemokrata u Crnoj Gori, rekao je da prati ljude iz SD-a i način na koji rade, i da smatra da svi oni rade pošteno, dobro i unteresu Crne Gore.

"Nadam se da ćete 30. biti u grupi prvih koji će da ostvare veliki crnogorski cilj, i u to ime čestitam i vama i sebi", zaključio je Radonjić.

Profesor Radonjić bio je dekan Pravnoga fakulteta u Podgorici, šef Katedre za sociološke nauke i rukovodilac postdiplomskih studija na Pravnome fakultetu u Podgorici, profesor na Muzičkoj akademiji, Fakultetu dramskih umjetnosti i Fakultetu likovnih umjetnosti, Fakultetu političkih nauka, Centru za međunarodne studije Univerziteta Crne Gore i Univerzitetu „Mediteran“. Osnivač je prve Škole demokratije u Crnoj Gori i prve Škole retorike u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.