Pljevlja: Ranjen srndać na seoskom putu, psi ga živog rastrgli
Ranjeni srndać, foto: PV Informer

Pljevlja: Ranjen srndać na seoskom putu, psi ga živog rastrgli

Jutros je na lokalnom putu Kosanica-Glibaći, u mjestu Paćevina, pronađen srndać ranjen vatrenim oružjem, na kome su bila dva psa koja su ga živog komadala, a zatim pobjegla u šumu.

Postoje i fotografije pasa sa lica mjesta kod nadležnih u lovačkoj organizaciji,prenosi PV Informer.

O događaju su obavješteni upravnik i inspektor lovišta, policija kao i predstavnici lovačkog društva Pljevlja.

Na licu mjesta uz prisustvo predstavnika lovačkog društva policija je izvršila uviđaj.

Posle uviđaja ranjeni srndać je prebačen u pljevaljsku veterinarsku ambulantu gdje je uspavan, o čemu postoji i zapisnik.

Pribavljene informacije konstatovane policijskim zapisnikom proslijeđene su opštinskom tužilaštvu u Pljevljima.

"Slučaj da ranjenog srdaća komadaju lovački psi je već treći slučaj za nepunu godinu dana. Podsjećamo na predhodne slučajeve kod Gusinog brda na granici prema opštini Bijelo Polje i slučaj ranjenog srndaća pronađenog u bašti porodične kuće Mijović u pljevaljskom naselju Ševari.Takođe u sva tri slučaja ova zakonom zaštićena divljač nije preživljela rane nanijete vatrenim oružjem od strane krivolovaca", piše portal PV Informer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.