Pit optužio Anđelinu da pokušava da zaustavi i uspori rješenje o starateljstvu
Bred Pit i Anđelina Džoli

Pit optužio Anđelinu da pokušava da zaustavi i uspori rješenje o starateljstvu

Trzavice u odnosu Anđeline Džoli i Breda Pita ne prestaju.

Ovog puta, glumac je optužio bivšu suprugu da pokušava da zaustavi i uspori rješenje o starateljstvu nad njihovo šestoro djece, nakon što je zatražila uklanjanje privatnog sudije Džona V. Ouderkirka iz njihovog slučaja razvoda, koji je u toku.

Naime, kako prenose strani mediji, Anđelina je prošle nedjelje tražila da se sudija promijeni s obzirom na to da je ranije on sarađivao sa jednim od Bredovih advokata, prenosi Nova.rs.

Shodno tome, Pitovi advokati su navodno odgovorili na Anđelinin zahtjev i zaključili da ona na sve načine pokušava da Breda odvoji od djece.

"Nagli plač Anđeline pokazuje njen očaj i lošu vjeru da će izvući ono što želi i uz to ne poštuje proceduralna pravila koja imaju za cilj da pomire sukobljene strane i pronađu zajednički jezik", stoji u Pitovom pravnom odgovoru, gdje, između ostalog, piše:

"Nažalost, pojedinci koje najviše povrijeđuju Anđelinini transparentni taktički pokreti su njena sopstvena djeca, koja su i dalje uskraćena za konačno rješenje i normalnu raspodjelu vremena sa ocem i majkom".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.