Evo kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Bred Pita (FOTO)
Bred Pit, foto: Getty images

Evo kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Bred Pita (FOTO)

Holivudski miljenik Bred Pit i njegov brat Daglas Pit izgradili su potpuno drugačije karijere, no obojica su vrlo uspješni u onome čime se bave.

I dok Bred slama srca žena širom svijeta, Daglas je preduzetnik, investitor i filantrop. 

Daglas je tri godine mlađi od popularnog brata Breda, a dok je glumac i dalje u svađi s bivšom suprugom oko djece iza sebe ima dva propala braka, njegov je brat u srećnom braku. S Lisom Pit pred oltar je stao 1990. godine, a zajedno imaju troje djece - Landona, Sidneja i Reagana.

tdypittbrother120709

Daglas Pit

Od 2010. godine, Pit je ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i fondaciju Care To Learn koja finansira djecu u nedostatku hrane, higijene i ljekarske pomoći. Vlasnik je i informatičke kompanije ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Priznao je nekoliko puta kako mu je fotografija jedna od najvećih strasti i omiljeni hobi, a time se u slobodno vrijeme bavi proteklih 20 godina.

Imao je izložbe širom SAD-a, a njegove su se fotografije pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava da vozi i biciklo, a često s porodicom i prijateljima planinari.

S poznatim bratom Daglas je i dalje u sjajnim odnosima. Iako se Bred još prije tri decenije preselio u Holivud i ne viđaju se toliko često, svaku priliku koriste za druženje. Često su u kontaktu i obojica vrlo drže do tog odnosa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.