Bred Pit iskreno o strahovima: Muči me samoća i osjećaj propasti koja nadolazi
Bred Pit

"Svima nam je srce slomljeno"

Bred Pit iskreno o strahovima: Muči me samoća i osjećaj propasti koja nadolazi

Slavni holivudski glumac Bred Pit dao je intervju magazinu GQ i otkrio kako je nastavio dalje nakon kraha braka sa Anđelinom Džoli. Pit je i ranije govorio o problemima sa zavisnošću od alkohola, ali je sada otkrio da ga muče i egzistencijalna pitanja.

„Mislim da su nam svima srca slomljena. U životu sam se uvijek osjećao vrlo usamljeno, usamljen dok sam odrastao, kao dijete, usamljen čak i ovdje sada i zapravo sam tek nedavno dobio veću pažnju i zagrljaj svojih prijatelja i porodice. Mogućnost da nosite u sebi pravu bol i pravu radost istovremeno, to je zrelost, to je razvoj“, naveo je glumac.

U njegovom životu, kako je objasnio, uvijek je prisutan osjećaj "nadolazeće propasti". Holivudski superstar je priznao i da ga je ranije mučio jeziv san koji se ponavlja, a u kom je brutalno izboden.

"Budio bih se u strahu. Nisam razumio zašto bi neko htio da me povrijedi. To je prestalo tek prije godinu ili dvije kad sam počeo stalno da razmišljam o tom snu i jednostavno se pitao zašto", ispričao je glumac.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.