Suđenje Miloševiću za ubistvo Đuričkovića zakazano za 22. oktobar
Viši sud u Podgorici

Viši sud

Suđenje Miloševiću za ubistvo Đuričkovića zakazano za 22. oktobar

Početak suđenja Podgoričaninu Mariju Miloševiću (39), koji se tereti da je u oktobru 2016. godine ubio Radomira Đuričkovića zakazan je za 22. oktobar u Višem sudu u Podgorici pred krivičnim vijećem sudije Predraga Tabaša, piše Dan.

U istom postupku sudiće se i Igoru Mašanoviću (24), optuženom da je bio za upravljačem vozila iz kojeg je pucano na Đuričkovića i Milorada Radulovića. Tužilačkim aktom obuhvaćen je i Cetinjanin Vukota Vujačić (25).

U prvobitnoj optužnici, vraćenoj na doradu, pisalo je da je Milošević “samo” bio zadužen za kupovinu automobila korišćenog u napadu, a da je hice ispalio Mašanović.

“Svjedok Radulović Milorad je 12.3.2020. godine, prilikom ponovnog saslušanja u svojstvu svjedoka pred Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, promijenio svoj prvobitni iskaz, navodeći da je kritičnom prilikom, u pravcu pok. Đuričković Radomira i u njegovom pravcu pucao okrivljeni Milošević Mario, koji se nalazio na mjestu suvozača u vozilu iz kojeg je pucao, da je tim vozilom upravljao okrivljeni Mašanović, da je Milošević… ispalio više projektila”, stoji u optužnici Višeg državnog tužilaštva, piše Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.