DPS čestitao Dan mladih

"Pružamo stalnu podršku mladima, ovaj praznik slavimo i kao sopstveni praznik"

Demokratska partija socijalista čestita svim mladima u Crnoj Gori Međunarodni dan mladih, naveli su iz te partije.

Iz DPS-a su kazali da se na današnji dan slavi mladost i da se razmatraju problemi mladih širom svijeta.

"Ovogodišna tema Međunarodnoga dana mladih je angažovanje omladine na lokalnom i nacionalnom planu, a naročito u radu lokalnih i državnih institucija", ističu iz DPS-a.

DPS odlučno sprovodi politiku oslanjanja na mlade i njihov doprinos u pozitivnim promjenama u društvu.

"Upravo stoga što naša partija konstantno podmlađuje svoj tim i što pruža stalnu podršku mladima, ovaj praznik slavimo i kao sopstveni praznik. Odlučno za Crnu Goru!", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.