Dječak povrijeđen u  saobraćajnoj nezgodi u Zelenom pojasu
ilustracija

Dječak povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Zelenom pojasu

Maloljetni D.B. (12) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 21 sat dogodila na magistralnom putu Bar- Petrovac u Zelenom pojasu.

Dječak je vozio motocikl na električni pogon, kada je došlo do kontakta sa motociklom kojim je upravljao F.U. (28) piše Bar info.

“Vozač motocikla je nakon udesa napustio lice mjesta, da bi se, kada je vidio da je policija blokirala tu dionicu puta, vratio. Alkotestom je utvrđeno da u krvi ima 1,32 promila alkohola u organizmu”, saznaje Barinfo u policiji.

Obojica su medicinski zbrinuta u Opštoj bolnici u Baru.

Uviđaj je u toku, a okolnosti pod kojima je do udesa došlo, utvrdiće istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.