Najviše aktivno oboljelih na 10 hiljada stanovnika registrovano u Budvi
Ilustracija

Bijelo Polje na 4. mjestu

Najviše aktivno oboljelih na 10 hiljada stanovnika registrovano u Budvi

U Crnoj Gori je po opštinama najveći broj aktivno oboljelih od koronavirusa na deset hiljada stanovnika registrovan u Budvi, Podgorici, Cetinju i Bijelom Polju.

U Budvi su registrovana 52 aktivno oboljela od COVID 19 na deset hiljada stanovnika, u Podgorici 45, Cetinju 36 i Bijelom Polju 34 aktivno oboljela, piše Mina.

U Kotoru su registrovana 33 aktivno oboljela na deset hiljada stanovnika, Beranama 31, Plužinama 28, Baru 26, Pljevljima, Nikšiću i Andrijevici po 24 i Tivtu 22.

Untitled

Foto: Mina

U Gusinju je registrovano 17 aktivno oboljelih na deset hiljada stanovnika, Herceg Novom i Ulcinju po deset, Tuzima i Žabljaku po osam, a u Rožajama sedam.

U Mojkovcu je registrovano šest aktivno oboljelih na deset hiljada stanovnika, u Plavu pet, Petnjici četiri, Kolašinu dva i Danilovgradu jedan..

U Crnoj Gori trenutno je aktivno 1.855 slučajeva obolijevanja od COVID 19.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.