Divanović: Budva želi promjenu i ubijeđen sam u pobjedu naše koalicije na izborima
Foto: DPS Budva

Divanović: Budva želi promjenu i ubijeđen sam u pobjedu naše koalicije na izborima

Koalicija predvođena Demokratskom partijom socijalista, Socijaldemokratama, Crnogorskom i Liberalnom partijom “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala je izbornu listu za lokalne izbore u Budvi, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

Nosilac liste i aktuelni predsjednik Opštine Budva, Nikola Divanović kazao prilikom predaje liste da je koalicija “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović" predala izbornu dokumentaciju i listu podržanu sa preko 2000 potpisa.

“To je garant da ćemo na izborima, tradicionalno osvojiti bar tri puta više glasova", kazao je Divanović.

Kako je naglasio, kampanja za predstojeće izbore odvija se u specifičnim okolnostima izazvanim koronavirusom, što je novo za sve učesnike i svi se tome moraju prilagođavati, kako bi i u tim uslovima upoznali građane sa svojom programskom ponudom.

"Budva želi promjenu. I ja sam ubijeđen u pobjedu naše koalicije na izborima", saopštio je Divanović.

Međutim, kako navode iz DPS-a, njihov zadatak nije samo da se 30. avgusta izbore za vlast već se i njihova misija dodatno obavezuje.

"Mi biramo između dva lica Crne Gore: jednog koje je primitivno, nasilno i prkosi institucijama i pravnom poretku države u kojoj živimo, i drugog koje je državotvorno, građansko i evropsko", istakao je Divanović.

Divanović je govorio i o viziji Budve i budućnosti tog grada.

 “Budva mora da ima Grad teatar i Pjesmu Mediterana, a ne da nas prepoznaju po palanačkim manifestacijama. Odlučni smo da tu tradiciju u punoj mjeri obnovimo. To je interes Budve u Crnoj Gori i Crne Gore u Evropi", ocijenio je on.

Kako je zaključio Divanović, sigurni su da ćete ukazati povjerenje da u tom pravcu vode Budvu na zajedničko dobro svih nas, i naše države Crne Gore koju će DPS sa svojim koalicionim partnerima nastaviti odlučno da vodi evropskim putem i nakon parlamentarnih izbore 30. avgusta. To je naša vizija Budve i Crne Gore!

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.