Fontmen Novih fosila teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
Rajko Dujmić

Rajko Dujmić

Fontmen Novih fosila teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Poznati muzičar i nekadašnji frontmen Novih fosila Rajko Dujmić (65) teško je povrijeđen u srijedu poslijepodne u saobraćajnoj nesreći u Ravnoj Gori na području Gorskog Kotara u Hrvatskoj.

Nesreća se dogodila oko 17:15 sati kada je Dujmić automobilo marke "VW Tiguan" sletio s ceste i završio na strmini provalije, javlja HRT.

Prema prvim informacijama, Dujmić je bio jedina osoba u Tiguanu, a sletio je zbog prebrze vožnje.

Pojedini mediji pišu da je Dujmić ispao iz automobila i zadobio teške povrede glave te je smješten u bolnicu na Sušaku na Odjeljenju intenzivne njege.

Prema informacijama koje je policija dobila u 21 sat iz sušačke bolnice, Dujmić je u stabilnom stanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.