Filadelfija Igls posvetila mural legendi: Kobijevih 10 pravila

Košarkaški svijet i dalje ne može da se oporavi od groznih vijesti koje je saznao krajem januara – Kobi Brajant poginuo je u strašnoj nesreći. Počast legendarnom košarkašu odao je i NFL tim Filadelfija Igls, koji je u Kobijevom rodnom gradu napravio prelijep mural.

Osim slika Kobija, na muralu se nalaze i tzv. „Kobijevih deset pravila“, prenosi N1.

1. Postani bolji baš svakog dana

2. Dokaži im da griješe

3. Radi na svojim slabostima

4. Upotrebljavaj ono što si vježbao

5. Uči od najvećih

6. Uči iz pobjeda i poraza

7. Vježbaj svoju pažnju

8. Budi ambiciozan

9. Vjeruj u svoj tim

10. Nauči kako da ispričaš priče

Prošlo je šest mjeseci otkad je Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera u Kaliforniji, a jedna od tragično nastradalih putnika bila je i njegova ćerka Dži-Dži Brajant.

Bajant je u NBA igrao od 1996. do 2016. godine, a sve vrijeme je bio član Los Anđeles Lejkersa. Pet puta je bio šampion, a najkorisniji igrač lige bio je 2008. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.