Uhapšen glumac Branko Vidaković zbog droge
Branko Vidaković

Uhapšen glumac Branko Vidaković zbog droge

Glumac Branko Vidaković uhapšen je juče na Vračaru zbog droge.

Policija je došla po prijavi gdje su zatekli M.I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazi heroin. On, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ulazi u automobil marke "Ford".

U trenutku kada im je policija prišla, M.I. kreće naglo unazad i tom prilikom udara u drugo vozilo, nakon čega se zaustavlja. Pošto je odbio da otvori vrata od automobila policajac je slomio staklo na vratima i uspio je da ga izvuče iz kola, prenosi Objektiv.rs.

Pretresom je utvrđeno da je M.I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu stavio tri kesice sa oko deset grama heroina. 

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, u kojoj se nalazilo više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dvije digitalne vagice i još dvije kesice sa više pet grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.