Budva: Prijave protiv Carevića i Jovanovića, uhapšeni Ivanović i Đurović

Budva: Prijave protiv Carevića i Jovanovića, uhapšeni Ivanović i Đurović

Jutros su, nakon incidenta koji se dogodio ispred zgrade Opštine Budva kada je više osoba pokušalo nasilno da uđe u zgradu Opštine, pripadnici obezbjeđenja angažovani na obezbjeđenju ovog objekta podnijeli prijavu protiv četiri lica Centru bezbjednosti Budva.

Predsjednika Mjesne zajednice Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović uhapšeni su zbog sumnje da su jutros napali pripadnike obezbjeđenja ispred zgrade Skupštine opštine Budva a prekršajne prijave su podnijete i protiv bivšeg predsjednika Opštine Marka Carevića i bivšeg šefa kabineta Nikole Jovanovića.

"Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pozvala M.C, N.J, P.I. i D.Đ. da pristupe u službene prostorije radi prikupljanja obaviještenja od građanina.O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se P.I. i D.Đ. liše slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.", saopštila je Uprava policije.

Kako dodaju iz UP, protiv M.C. i N.J. policija će podnijeti prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.