Stotine njemačkih policajaca traga za bjeguncem u

Stotine njemačkih policajaca traga za bjeguncem u "Crnoj šumi"

Stotine njemačkih policajaca danas tragaju za jednim 31-godišnjakom u maskirnoj odjeći koji je u nedelju uz prijetnju oružjem razoružao četiri policajca, a zatim naoružan pištoljem, nožem i lukom i strijelom pobjegao u Švarcvald "Crnu šumu".

Vlasti su upozorile stanovnike u jugozapadnom gradu Openauu da ne izlaze napolje, dok policija traga uz podršku specijalnih snaga, pasa-tragača i helikoptera. Uz to je u oblasti Švarcvalda gdje je bjegunac, zabranjeno prelijetanje aviona.

Vlasti su identifikovale osumnjičenog kao od ranije poznatog zbog prekršaja povezanih s vatrenim oružjem, navele da on vjerovatno nosi nekoliko pištolja i da može biti nasilan.

Policija je u nedelju ujutro, po prijavi da sumnjiv čovjek ide kroz mjesto s lukom i strijelom, intervenisala i našla ga, a on je potegao pištolj i razoružao policajce.

Policija kaže da Rauš već nedeljama živi u "Crnoj šumi".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.