Fondacija Brčvaka donira 14 dezinfekcionih tunela bolnicama i domovima zdravlja u Crnoj Gori i jedan Prijepolju
Brčvak

Fondacija Brčvaka donira 14 dezinfekcionih tunela bolnicama i domovima zdravlja u Crnoj Gori i jedan Prijepolju

Fondacija Hemiias e.V, čiji je osnivač biznismen i humanista Hajriz Hačko Brčvak iz Bijelog Polja, doniraće narednih dana 14 dezinfekcionih tunela bolnicama i domovima zdravlja u Crnoj Gori i jedan Prijepolju.

Dezinfekcione tunele dobiće: Bijelo Polje (Opšta bolnica i Dom zdravlja), Rožaje, Petnjica, Gusinje, Berane,Pljevlja, Plav, Podgorica, Bar, Budva, Cetinje, Nikšić,Tivat i Prijepolje.

Upravni odbor Fondacije se zahvalio svim ljudima koji su dali povjerenje Hemiiasu i donirali novac za humanitarne akcije koje su u toku. Istovremeno ističu da Hemiias nastoji da pomogne svim ljudima bez obzira na političku, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, te da organizacija nema nikakve veze s politikom, prenosi Fokus press.

100820

Portal podsjeća da je od početka pandemije, Brčvak Crnoj Gori, novčano i u opremi i paketima hrane za najugroženije, donirao preko 700.000 eura.

Prije nekoliko dana je uputio pomoć i građanima Novog Pazara, Tutina i Sjenice.

Na Facebook stranici Fondacije Hemiias je u toku akcija sakupljanja pomoći za ugrožene stanovnike.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.