Ruše stari most na rijeci Vrulji: Vlada pravi novi vrijednosti 400 hiljada eura
Rušenje starog mosta, foto: UJR

Gusinje

Ruše stari most na rijeci Vrulji: Vlada pravi novi vrijednosti 400 hiljada eura

Rušenjem starog mosta na rijeci Vruji u Gusinju, danas je počela realizacija projekta izgradnje novog mosta, u koji će Vlada Crne Gore investirati blizu 400 hiljada eura, saopšteno je iz Uprave javnih radova(UJR).

Kako se dodaje, izvođač radova, podgoričko preduzeće “Fidija” ugovorom se obavezalo da će radove završiti do kraja ove godine.

Novi most biće dugačak 30 metara, a imaće trotoare sa obje strane kolovoza.

"Riječ je o jednom od segmenata sveobuhvatnog projekta modernizacije kompletne dionice od Plava do Gusinja, duge oko 10 kilometara, vrijednom blizu 4,4 miliona eura. Prva faza sanacije, kojom je obuhvaćeno 1,2 kilometra puta je u završnoj fazi, a nedavno su počeli radovi na drugoj fazi u dužini od devet kilometara", saopšteno je iz UJR.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.