Dabović: Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao
Milica Dabović

Dabović: Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao

Košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o ocu svog sina Stefana i saopštila koliko je ova tema za nju bolna.

Naime, ona je rekla da ju je tadašnji partner ostavio pred kraj trudnoće i nije joj se više javljao. Milica Dabović je za emisiju "DeToxic" izjavila da je on najgora moguća osoba koju je mogla da izabere za oca svog djeteta.

"Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog djeteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da vjerujem da jedan otac može da uradi to svom djetetu. Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dijete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vrijeme svakog muškarca zvao je: 'Tata, tata'. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije", rekla je Milica.

Ona je za magazin "Story" svojevremeno je otkrila da li je Stefanov otac tražio da vidi dijete dok su bili u kućnoj izolaciji u Beogradu za vrijeme pandemije.

"Ne. Stefanov otac uopšte ne traži da vidi svoje dijete, njegov sin ga ne zanima. Njegov tata uopšte i ne postoji. I tako je i bolje za mog sina. To je čovjek koji je ukrao djetetu kolica kada nas je ostavio ispred zgrade. Tada nas je poslednji put pokrao. Bolje da Stefan nema takvog oca. Desilo se mnogo loših stvari s njim. Saznala sam mnogo toga. Dijete nije vidio od avgusta i ne traži da ga vidi ni sada kada su vanredne okolnosti, niti se javlja", rekla je Milica i dodala:

"Sa Šimetom sam imala mnogo loše iskustvo ali mi je Ljubomir, kako se zove Stefanov otac, tri puta gore stvari uradio, jedino što mi nije brata strpao u zatvor kao Šime. Ljubomir iza sebe ima brak, u kom je dobio jedno dijete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole",  završava priču košarkašica koja i pored svih nedaća nije izgubila vjeru u emocije i poručuje da je njena ljubav prema sinu vječna.

Uspješna sportistkinja Milica Dabović izazvala je ogromnu pažnju prije nekoliko dana kada je putem društvenih mreža prodavala svoje stvari kako bi zaradila novac.

"Nije sramota pošteno da se radi i zaradi novac. Ne širim noge za pare, igram košarku i radim ono što znam. Nadam se da ću sjutra, ako mi dragi Bog da, imati posao i pomoći djetetu. Ko ne bi i ubio za dijete, a ne prodavao stvari? Naravno da me nije sramota, spremna sam na sve za Stefanovu dobrobit. Taj moj postupak nikoga ne ugrožava, a izazvao je mnogo pažnje", rekla je Milica za "Blic" i zatim dodala:

"Cio život sam poklanjala stvari koje više ne nosim i koje mi nisu potrebne. Primjetila sam da se blogerke time bave i da je to zaista popularno i van granica naše zemlje, pa sam pomislila zašto ne bih spojila lijepo i korisno, a i damama ugodila. One mogu kod mene da kupe lijepe komade odjeće po zaista pristupačnim cijenama. I eto, dobro dođe meni, a i njima."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.