Dvije osobe preminule od koronavirusa, 59 novooboljelih
Ilustracija

Najviše aktivnih slučajeva u Podgorici

Dvije osobe preminule od koronavirusa, 59 novooboljelih

Laboratorije Inastituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile analizu 565 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 59 rezultata bilo pozitivno. Dvije osobe preminule su od posljedica virusa korona.

Radi se o pacijentima čiji su uzorci upućeni iz: Podgorice 30, Berana 5, Budve 4, Nikšića 4, Cetinja 3, Pljevalja 3, Tivta 3, Ulcinja 3, Herceg Novog 2, Gusinja i Danilovgrada po jedan.

"Među pozitivnima bio je i uzorak osobe koja je tokom jučerašnjeg dana preminula i kod koje se sumnjalo da je smrtni ishod nastao kao posljedica novog koronavirusa. Takođe, prijavljena je smrt još jedne osobe koja je liječena u Opštoj bolnici Berane. Preminule osobe su iz Gusinja i Rožaja", saopšteno je iz IJZ.

Ukupan broj potvrđenih smrti od početka juna mjeseca od COVID19 iznosi 10.

"Od početka juna ukupan broj registrovanih slučajeva je 695 sa 10 smrtnih ishoda. Broj trenutno aktivnih slučajeva: 680", saopšteno  je iz IJZ.

Aktivni slučajevi po opštinama su:

Podgorica 259
Rožaje 130
Bijelo Polje 60
Berane 36
Budva 32
Cetinje 24
Pljevlja 23
Bar 19
Tivat 18
Gusinje 17
Nikšić 13
Petnjica 11
Ulcinj 11
Danilovgrad 9
Herceg Novi 8
Kotor 7
Tuzi 2
Andrijevica 1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.