Carević potpisao ugovor sa Barselonom: Otkupna klauzula sto miliona eura
Carević na promociji novog ugovora, Foto: Twitter

Mladi golman nastavlja karijeru u trofejnom klubu iz Španije

Carević potpisao ugovor sa Barselonom: Otkupna klauzula sto miliona eura

Kapiten mlade reprezentacije Crne Gore Lazar Carević stavio je paraf na novi ugovor sa Barselonom.

On je 2017. godine postao član Barselone kada je stigao iz Grblja i prošao je kompletnu omladinsku selekciju Katalonaca.

Osvojio je Ligu šampiona za uzrast do 19 godine, a potom prešao u Barselonu "B".

Popularni "Car" je u međuvremenu postao predvodnik mlade reprezentacije Crne Gore i klub sa "Kamp Nou" mu je ponudio novi ugovor.

Kako je zvanično objavljeno, trajaće do 2023. godine uz otkupnu klauzulu od čak 100.000.000 eura.

"Za Barsu sam navijao od malena i mnogo sam srećan što sam, kao dječak iz jedne male zemlje, dobio priliku igram i da se borim za mjesto u takvom klubu. To me čini ponosnim, ali znam da je ispred mene naporan rad kako bih ostvario sve svoje ciljeve", izjavio je Carević za podgoričke "Vijesti".

Potpisivanju nove saradnje prisustvovali su direktor "B" tima Ksavijer Vitahoana i sportski direktor Barselone Erik Abidal.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.