Milačić pocijepao usvojeni zakon o istopolnim brakovima
Marko Milačić

Milačić pocijepao usvojeni zakon o istopolnim brakovima

"Nakon što ste usvojili protivustavni Zakon o slobodi vjeroispovjesti kojim želite da nam otimate istoriju o kojoj svjedoče još samo Pravoslavne svetinje, jer sve ste drugo rasprodali, sve ste drugo porušili, pa podigli zdanja svoje ništavnosti, sada ste usvojili zakon kojim u ništavilo želite da utopite Pravoslavnu porodicu, ali i više od toga. Vi u ništavilo utapate i Muslimansku i Katoličku porodicu, a prije toga rasturate svoje porodice", kazao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

"Vi, DPS ništavni i vaši sateliti u ovom naumu, ovim zakonom pokušavate homoseksualnima da dopišete pravo da budu ravnopravni u nečemu što im ni po prirodi, ni po Bogu ne pripada: pravo da ih tako ne-reproduktivne, tretiramo kao porodice i nazivamo porodicama. A porodice nisu, niti će ikada biti. Ovim zakonom vi kodifikujete anti-porodicu, anti-porađanje, anti-rađanje.

Njihova ljubav prema istom nije naslijeđena, ako se pojave neki kao vi, neki koji tako glasaju u nedogled, koji ih uvaljaju u socijalnu tragediju društva, naročito tradicionalnog, jer je djetinjstvo i pogrešno vaspitanje korijen svakog homoseksualizma i onoga što vi, glasači u nedogled, nazivate slobodom: homoseksualni poremećaji nastaju u patološkoj težnji čovjeka da nadomjesti dječiji nedostatak poistovjećivanja sa roditeljem istog pola. To poistovjećivanje oni podsvjesno žele nadomjestiti homoseksualnim odnosom.

Mislite li vi, DPS podizači ruku i vaši sateliti, da suštinski duboko nesrećnim i neprihvaćenim ljudima možete anti-porodicom, smrću istinske porodične zajednice, nadomjestiti ljubav koju nisu dobili onda kada im je bila najpotrebnija, da će takvim životom u dvoje zavoljeti ono što u djetinjstvu nisu naučili da vole", kaže Milačić.

Dodaje da "umjesto da im pomognete da nadvladaju sebe, vi ih zakonom zloupotrebljavate, nazivajući njihovom slobodom nametanje većinskom narodu onog što većinski narod Crne Gore nikada neće prihvatiti, ono što će zdravorazumski uvijek najoštrije osuđivati: istopolni bračno-vanbračni odnos, jer takav odnos nije ničija sloboda, takav odnos biće njihova najveća osuda".

On je ocijenio da žele da zarobe budućnost naše djece, "kojima su otac i majka karika ljubavi, stub postojanja i opstajanja na ovom svijetu koji im, vama, glasači ništavila, uzima sve ali im ne može dotaći porodicu jer će ih porodica zakloniti od vaših nepočinstava nad čovječanstvom".

Smatra da se zakonom  poremećaj proglašava za vrijednost, skrnavljenje normalnosti za ravnopravnost, anti-porodicu za porodicu.

"Što se tiče Prave Crne Gore ovaj zakon u budućnosti, zbog sve naše djece, proći će ovako, pocijepan", kazao je Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.