Nikšić: 23-godišnjak od dvije osobe oteo novčanik sa novcem i dokumentima
ilustracija

Nikšić: 23-godišnjak od dvije osobe oteo novčanik sa novcem i dokumentima

Policija je u Nikšiću, preduzimajući planske aktivnosti na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta rasvijetlila dva krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirala osumnjičenog, saopštila je Uprava policije.

Sumnja se, kako je saopšteno, da je A.A. (23) iz Nikšića izvršio dvije teške krađe na način što je od dvije oštećene osobe otrgao novčanik sa novcem i dokumentima.

"Upoznat je nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivična djela, te naložio da mu se A.A. privede uz izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način.", naveli su iz policije.

Nakon saslušanja nadležni tužilac je Nikšićaninu odredio zadržavanje do 72 časa u prostorijama za zadržavanje Centra bezbjednosti Nikšić, a nakon toga i pritvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.