Udes na putu Podgorica - Nikšić: Teško povrijeđen motociklista
Izvor: RTVNK

Udes na putu Podgorica - Nikšić: Teško povrijeđen motociklista

U saobraćajnoj nezgodi na putu Nikšić Podgorici, kod mjesta Stubica, teže je povrijeđen motociklista J. T. (34) iz Kotora i on je prevezen u nikšićku Opštu bolnicu, javlja Mina.

Do nezgode je došlo kada se motocikl sudario sa vojnim vozilom marke tojota land kruzer, kojim je upravljao A.F. iz Danilovgrada.

Nezgoda se dogodila oko 15 sati, a saobraćaj na putu Podgorica - Nikšić je u prekidu.

Portal RTNK prenosi da je vozač motocikla, zadobio teške povrede, i kolima Hitne pomoći transportovan je u Opštu bolnicu Nikšić.

Prema riječima dr Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice Nikšić, Tripković je u nezgodi zadobio otvoreni prelom desne potkoljenice sa lezijom neurovaskularnih elemenata, prenosi Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.