Prekvalifikacioni poziv za izgradnju postrojenja za prečićavanje otpadnih voda u Podgorici
Foto: PG Biro

Prekvalifikacioni poziv za izgradnju postrojenja za prečićavanje otpadnih voda u Podgorici

Gradsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija” Podgorica danas je raspisalo pretkvalifikacioni poziv za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, postrojenja za tretman mulja i postrojenja za inseneraciju mulja, odnosno najznačajnijeg segmenta projekta "Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici”.

"Poziv za odabir izvođača radova koncipiran je po principu dvostepenog tenderskog postupka. Prvi korak je pretkvalifikaciona procedura, koja omogućava da se sagleda tehnički i finansijski bonitet zaineresovanih kompanija i da se na taj način koncipira drugi krug, odnosno krug kvalifikacija, gdje se razmatraju konkretne ponude izvođača prema Glavnom gradu i KfW njemačkoj razvojnoj banci, kao partneru na projektu", istakli su iz Glavnog grada.

181030x492

Foto: PG Biro

U saopštenju se navodi da je u prethodnom periodu pokazano veliko interesovanje od strane reniomiranih kompanija za realizaciju ovog projekta, a Komisija za ocjenjivanje ponuda će izvršiti pregled dostavljene dokumentacije, što ima za cilj da kompanije koje ispune pozivom tražene kriterijume budu pozvane u drugi kvalifikacioni krug.

Krajnji rok za predaju prijava je 7. avgust 2020. godine do 11:00 sati na adresu: Vodovod i kanalizacija, Ulica Zetskih vladara bb Podgorica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.