Dio kriminalne grupe?

Pretres vatrogasne stanice u Budvi, uhapšeno 7 vatrogasaca(VIDEO)

Sedam pripadnika budvanske Službe zaštite i spašavanja uhapšeno je danas u tom gradu. TVCG saznaje da su uhapšeni zbog sumnje da su dio kriminalne grupe.

Kako saznaje RTV Budva, policija je blokirala vatrogasnu službu i izvela vatrogasce.

Podsjetimo načelnik Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović uhapšen je juče između 16 i 17 časova, u ugostiteljskom objektu u neposrednoj blizini zgrade budvanske opštine, a po nalogu SDT-a.

Određen mu je pritvor od 72 časa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.