Zvezda podržala Đokovića: Prozivaju te domaće i strane karikature, na nas uvijek možeš da računaš
Foto: FK Crvena Zvezda

Zvezda podržala Đokovića: Prozivaju te domaće i strane karikature, na nas uvijek možeš da računaš

Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je danas poruku podrške Novaku Đokoviću kome s drugih strana stiže kritika zbog toga što je organizovao teniske turnire tokom pandemije korona virusa.

"Tvoja Zvezda je uz tebe dok te prozivaju razne karikature, što domaće, što strane. Na podršku svog kluba možeš uvijek da računaš. Želimo vam brz oporavak", piše na Fejsbuk stranici Zvezde, uz fotografiju Đokovića u klupskom dresu u loži stadiona tog kluba, prenosi Beta.

Đoković je juče objavio da su on i njegova supruga zaraženi korona virusom.

On je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, zbog čega ga kritikuju mnogi teniseri i svjetski mediji jer je to učinio u sred pandemije. Ocijenili su da je neodgovoran i da daje loš primjer, i ukazali da bi nastala situacija mogla da utiče na odigravanje Ju Es opena.

Tokom Đokovićevih turnira tribine su bile prepune, posjetioci nisu držali distancu i čak su se slikali i rukovali sa teniserima. Učesnici turnira igrali su mali fudbal i izašli u noćni klub u Beogradu, dok su u Zadru između ostalog igrali revijalni košarkaški meč.

Među učesnicima oba turnira, pored Đokovića, korona virusom zaraženi su Grigor Dimitrov iz Bugarske, Borna Ćorić iz Hrvatske, teniser Srbije Viktor Troicki, kao i trener bugarskog tenisera Kristijan Groh i Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.